Δέντες Συμβουλευτική. Σύσταση εταιρείας και άνοιγμα υποκαταστήματος στη Τουρκία και την Ελλάδα. Εκπροσώπηση επιχείρησης στην Τουρκία και την Ελλάδα. Νομικές υπηρεσίες, ακίνητα και άδεια διαμονής στην Τουρκία και την Ελλάδα. Ορκωτός Μεταφραστής στην Τουρκική και επίσημος μεταφραστής των Δικαστηρίων στη Θεσσαλονίκη. Σελίμ Δέντες. selim.dentes@gmail.com www.dentes.gr www.toyrkika.gr www.yunanemlak.com.tr
Στην Ελλάδα και την Τουρκία, Επιχειρηματικές Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
Καλώς ήρθατε στoν ιστότοπό μας.

Στον ιστότοπό μας, θα βρείτε όσες πληροφορίες χρειάζεστε σχετικά με τις επενδύσεις και τις δραστηριότητες που επιθυμείτε να σχεδιάσετε και να πραγματοποιήσετε στην Τουρκία και την Ελλάδα.

Με μια κατάλληλη ομάδα, σας προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες συντονισμού για την εκπροσώπηση και τη δικτύωση επιχειρήσεων, τις υπηρεσίες B2B & B2G, καθώς και τις στρατηγικές επενδύσεις.

Ωστόσο, για την ομαλή επίτευξη των έργων αυτών, ολοκληρωμένα και χωρίς κανένα λάθος, πάντα σύμφωνα με τους νόμους των σχετικών χωρών, είναι απαραίτητη η συντονισμένη ομαδική εργασία.

Φυσικά, οι παράγοντες που επηρεάζουν την επίτευξη αυτού του στόχου είναι πολλοί. Ωστόσο, πάνω απ 'όλα, απαιτείται μια ισχυρή και επαγγελματική σχέση βασισμένη στην εμπιστοσύνη, η οποία θα καλύπτεται από γραπτές συμβάσεις όπου χρειάζονται.

Σκοπός μας είναι να διασφαλίσουμε ότι η επιχείρησή σας κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, καθοδηγώντας εσάς και τον οργανισμό σας με πληροφορίες και, εφόσον το επιθυμείτε, μπορούμε να σας υποστηρίξουμε παρέχοντας υπηρεσίες παρακολούθησης των εξελίξεων της αγοράς.

Στόχος μας είναι να εργαζόμαστε έχοντας στο επίκεντρο την επιτυχία της επένδυσής σας στο εξωτερικό.

Εκτός από τις πληροφορίες που παρουσιάζονται συνοπτικά στον ιστότοπό μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε καθώς και για τις συγκεκριμένες εμπορικές και νομικές σας ανάγκες.